LAUREN
«CUBA X OSLO ØST.»

LAUREN

20 år gamle LAUREN ga ut sin debutsingel Slave i 2019 da hun var 18, og har siden da levert flere singler som har slått an i det norske markedet. I tillegg til å ha fått anerkjennelse for en sterk vokal mestrer hun sjangre som rap og hiphop, så vel som latinorytmer og pop. Med en oppvekst på Oslo øst og røtter i Cuba har hun en unik bredde og allsidighet. Hun befinner seg også i en særegen posisjon vet at hun behersker både spansk, engelsk og norsk, og bruker alle tre språkene aktivt i musikken sin.

Låta Look at me now suste til topp på lista over mest Shazammede låter, og har i dag 1,65 mill. Streams på Spotify. I tillegg har hun gjort låta Vossi Bop med den britiske rapperen Stormzy.

I 2019 var LAUREN med på VG-lista. I den forbindelse gjorde hun også en kampanje med VG, hvor hun lagde en låt om ensomhet basert på over 22 000 innsendte bidrag fra barn og unge.

I 2021 skal LAUREN gi ut 4 singler, hvorav 2-3 skal ha en internasjonal feature. Formålet med dette er å øke oppmerksomheten rundt henne internasjonalt, og bygge opp en fanbase også utenfor Norge.

Allerede 2.juli kommer låten «Fuckery» feat Charmaine fra Canada! Følg med!

Kjøp eller få dagsbillett til en fullspekket festivalhelg!

Få Dagsbillett
Kjøp Billetter